LARAZORG

Zorg op maat 

De cliënt staat centraal, dat is bij Larazorg terug te vinden in de visie op hulpverlenen. Concreet betekent dat bij Larazorg de wensen, de mogelijkheden, de toekomstverwachtingen en de groeimogelijkheden van elke individuele cliënt worden ‘mee geleefd’, wij blijven letterlijk een periode in het leven van elke cliënt naast hen lopen om daadwerkelijk doelen te kunnen bereiken. Dat betekent dat wij samen met onze cliënten op pad gaan en doen wat nodig is, wat dat dan ook is.
 

 
Groen, duurzaam en sociaal
Larazorg streeft een sociale, duurzame samenleving na met veel aandacht voor mens en milieu. Dit komt in de dagelijkse dingen tot uiting. Zo wordt er namelijk nogal wat energie verbruikt en dit wordt geleverd door Greenchoice, een bewuste keuze voor groen. Met deze groene stroom wordt ook verwarmd d.m.v. een warmtepomp. Larazorg is, behalve de auto, CO2-neutraal.
 
De dagelijkse maaltijd is vers en zonder toevoegingen, producten worden vers gehaald en de maaltijd wordt zelf bereid. Op het landje (dagbesteding) is een moestuin. Als het even kan worden daar de groenten verbouwd die gegeten worden. Ook de verse eitjes van de kippen worden (inmiddels) met veel plezier gegeten.